VIP DIVE TENERIFE

AjÁNLATOK

Csomag ajánlataink
Itt különböző lehetőségek közül választhatsz, melyek különbféle kedvezményeket biztosít a számodra.

Tovább

SZOLGÁLTATÁSAINK

Próbáld ki, tanulj nálunk, és érezd jól magad!
Minden szolgáltatásunkban a megrendelő igényeit helyezzük az előtérbe. A nyaralás zavartalanságát, és nyugalmát követve törekszünk a legnagyobb kényelemet biztosítani. Minden esetben transzfert biztosítunk a szálloda és a merülés helyszíne között. Az eseményről víz alatti képeket készítünk, melyet cd-n juttatunk el a bátor búvárnak.


Próbamerülés
A próbamerülést szeretjük partról végrehajtani így kiküszöbölve az esetleges félelmeket. Hajóról történő vízbeszállás gyakran megijeszti az első próbálkozókat. Célunk, hogy maradandó pozitív élménnyel gazdagítsuk nyaralásukat. Ezért akár kéz a kézben fokozatosan sétálunk a vízbe így megbarátkozva az új közeggel. Aki még nem próbálkozott soha, annak ezt a merülési lehetőséget javasoljuk.

A program időtartama: 3 óra
A program ára: 60 EUR / fő

Foglalni a web-oldalunkon található "foglalás" menüpont alatt tudsz.

Merülés hajóról
Hajózással egybekötött merülést ajánlunk haladó búvárok számára. Gyakorlott búvároknak maradandó élményt nyújt magában ez a lehetőség. A hajózás során akár delfinekkel és bálnákkal is találkozhatunk!

A program időtartama: 3 óra
A program ára: 65 EUR / fő
A program minimum 4 fő jelentkezése esetés vehető igénybe.

Foglalni a web-oldalunkot található "foglalás" menüpont alatt tudsz.

Roncsbúvárkodás
Több hajóroncs is fekszik Tenerife környező vizeiben. Víz alatti kalandra vágyik, akkor ez a lehetőség Önre vár. Végzett búvárként nem szabad kihagyni ezeket a helyeket, nem gyakran merülhet az ember az Atlanti Óceán elsüllyedt emlékműveihez. Velünk megteheti.

A program időtartama: 5 óra
A program ára: 45 EUR / fő

Csoportos merülés
Vizsgázott búvároknak biztosítunk csoportos merülési lehetőséget. Merülés vezetővel, a helyszínt közösen kiválasztva, van lehetőség a közös merülésre. Előre foglalás esetén ajánlatkérés e-mailben.

Kirándulás – La Gomera
Ez a kirándulás Los Cristianos kikötőjéből indul, ahol felszállunk (kirándulóbusszal) a kompra, majd egy rövid hajókázás után kikötünk San Sebastianban, La Gomera fővárosában. Innen indulunk a Garajonay Nemzeti Parkba, melyet az UNESCO a Világörökség részéve nyilvánított, s többek között a híres babérerdejéről ismert. Utunkon elhaladunk az Asunsion templom mellett, megállunk fotózni a Mirador de las Caroneras kilátóban, ahonnan csodásan látszik Hermigua városka, illetve a völgy. Folytatjuk utunkat La Palmitán keresztül, mely közvetlenül a Nemzeti Park mellett helyezkedik el, s megérkezünk a kicsi falvakba, Las Rosasba és Aguloba. Itt megállunk egy tipikus gomerai étteremben megebédelni, ahol a finom helyi ízek mellett megismerhetjük az ősi kommunikációs formát, melyet a kanári-szigeteki őslakosok használtak, hogy értesítsék egymást. Ez a „nyelv” az el silbo, mely valójában egy „füttynyelv”. Az étteremben a pincérek bemutatásában hallgathatjuk meg. Ha időnk engedi, s nyitva van, akkor ebéd után bemehetünk a Juego de Bolas néven ismert központba, ahol több hatalmas bemutató teremben foglalják nekünk össze fotókkal bemutatva mindazt, amit a Nemzeti Parkról, a szigetekről tudni érdemes. Ebéd után visszaindulunk, s ismét több fotószünetet tartva visszaérkezünk San Sebastianba, ahol egy rövid szabadidő keretén belül megnézhetjük a híres Kolumbusz-házat, ahol Amerikába tartó útja során utoljára állt meg Kolumbusz Kristóf vizet felvenni. Az esti órákban érkezünk vissza Los Cristianosba, ahonnan busszal minden kedves utasunkat a szálláshelyéig viszünk.

A program ára: 72 EUR / fő

a kirándulás ára TARTALMAZZA az étkezéseket, a komp árát

Családi nap
Közös nyaralást terveznek barátaikkal, családtagjaikkal, és még gyerekek is vannak a „fedélzeten”? A csapatból többen szeretnék kipróbálni a búvárkodást, de vannak olyanok is, akik nem? Nem kell, hogy szétszakadjon a csapat. A családi nap szolgáltatásunk, mind a merülésre, mind a csak strandolásra és kikapcsolódásra vágyóknak kedvez. Míg a csapat egyik fele búvárkodik, a másik élvezheti Spanyolország igazán finom ízeit, egy barbecue-val egybekötött strandoláson, és mikor a megfáradt és éhes búvárok is kijöttek a vízből csatlakozhatnak piknikhez.

A program időtartama: 6 óra
A program ára: 50 EUR / fő

Tanfolyamok
2 * búvároktatóink, a UEF, nemzetközi búvár minősítést adó rendszerének tananyagát oktatják. Több tíz éves tapasztalattal és gyakorlottsággal tanítják jelentkezőinket. Nálunk barátságos, és türelmes profiktól, egyedülálló környezetben sajátíthatja el a tudást, mely ehhez a gyönyörű sporthoz szükségeltetik.

Alapfokú tanfolyam

A tanfolyam elméleti és gyakorlati oktatásból áll, és nyílt vízi vizsgával zárul. A vizsgát négy merülés előzi meg, és az ötödik merülés alkalmával kerül sor a vizsgára. A tanfolyam ára magában foglalja a szükséges felszereléseket, az írásos tananyagot és az interaktív cd-t is. Célunk, hogy az alapfokú tanfolyam elvégzése során a jelentkező ne csak egy búvár vizsgával, hanem sok kellemes élménnyel is gazdagodjon, melyet a víz alatti világ felfedezése, és az általunk biztosított kimagasló minőségű szolgáltatás szerez a számára.

A tanfolyam ára: 300 euro+ 60 euro (regisztrációs díj)* / fő

Haladó tanfolyam

A haladó tanfolyam megszerzésének előfeltétele, az alapfokú tanfolyam, valamint az alaptanfolyam elvégzését követő 20 merülés megléte. Különböző rendszerek azonos oktatási struktúrájának köszönhetően, a más rendszerben vizsgázott búvárok is jelentkezhetnek haladó tanfolyamunkra. A vizsgára való felkészülés négy merülésből áll, melyek mindegyike 10 méter alatti. Az ötödik merülés a vizsga. A tanfolyam ára magában foglalja az elméleti és gyakorlati oktatást, és az oktatáshoz szükséges eszközöket, felszereléseket.

A tanfolyam ára: 270 euro+ 60 euro (regisztrációs díj)* / fő

*regisztrációs díj: A nemzetközi rendszerbe történő egyszeri regisztrációt jelenti, melynek célja, hogy a minősítést igazoló plasztik kártyát használva a vizsgázott búvárt a világ bármely búvárbázisán azonosítani tudják. A regisztrációs díj megfizetése elengedhetetlen.

Vissza az oldal tetejére