VIP DIVE TENERIFE

Adatvédelmi nyilatkozat

Kérem az alábbiakban felsorolt pontokat olvassa végig figyelmesen mielőtt használná weboldalunkat. Amennyiben nem ért egyet adatvédelmi nyilatkozatunkkal kérem, ne adja meg személyes adatait!

Külső hirdető cégeket is használunk hirdetéseink megjelenítésére, amikor meglátogatja webhelyünket. Ezek a cégek felhasználhatnak egyes adatokat (nem használhatják fel azonban nevét, e-mail címét vagy telefonszámát) ezen vagy más web helyen végzett látogatásáról, annak érdekében, hogy megfelelő (és Önt érdeklő) hirdetéseket biztosíthassanak. Ha további tájékoztatást szeretne kapni erről a gyakorlatról, és annak lehetőségéről, hogy a vállalatok ne használhassák fel az információkat, kérjük, kattintson ide.

Oldalunkon megadott személyes adatai felhasználhatóak www.vipdivetenerife.com és a www.abincanarias.com által küldött E-mail kampányokban. A hírlevélről történő leiratkozás lehetőségét minden esetben megtalálja a küldött e-mailben.

A nyilvántartott adatokat illetéktelen személy részére nem adjuk ki illetve nem értékesítjük azokat. Az adatbázisunkban szereplő e-mail címeket hírlevél küldésére felhasználhatjuk. Az online foglalás és a kérdőívekben megadott adatok csak a hirdető és az oldal üzemeltetőjének van jogosultsága felhasználni.

Mindent megteszünk az adatok biztonságos tárolása érdekében, de az esetleges adathalászok által elkövetett visszaélések miatt nem áll módunkban felelősséget vállalni.

Önnek, mint természetes személynek jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az általunk Önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat ne használjuk fel. Amennyiben szeretné, hogy az Ön által megadott adatok ne kerüljenek, a továbbiakban nyilvántartásunkba kérem jelezze az alábbi e-mail címen info@vipdivetenerife.com . Amennyiben olyan kérdése van, amelyre a honlap adatvédelem fejezetében nem kap választ, kérjük, küldje el az info@vipdivetenerife.com-ra.


További kellemes böngészést!
VipDive Tenerife csapat

E-mail: info@vipdivetenerife.com