VIP DIVE TENERIFE

VÉLEMÉNYEK

“Maradandó élmény volt köszönjük. ”
Tóth család

“Gyönyörű állatok, gyönyörű környezetben nagyon jó csapat. Köszönjük Laci!”
Kovács Tamás

“Jövőre is jövök búvárkodni, de akkor már tanfolyamra! ”
Kiss László

“Nagyon profi csapat, köszönöm, hogy levittetek. ”
Szabó Ágnes

MAGUNKRÓL

Vip Dive Tenerife
Búvárkodás a kanári szigeteken

Kanári szigeteken búvárkodni biztonságos körülmények között, úgy hogy az élmény garantált. Velünk lehetségessé válik mindez. Profi magyar oktatótól tanulhatja meg a búvárkodás alapjait egy próbamerülés alkalmával. Cégünk személyre szabott szolgáltatásainak köszönhetően, Ön részesévé válhat, annak az élménynek melyet a víz alatti világ rejt magában. A Kanári szigetek gyöngyszemén, Tenerifén próbálhatja ki magát, és tapasztalhatja meg búvárkodás örömét.

Exlusive ajánlataink között mindenki talál maga számára tökéleteset. A parti merülésektől a hajós merülésekig, a teknős simogatástól a roncsmerülésekig vállaljuk, hogy bevezetjük Önt ebbe az egészen új és gyönyörű közegbe. Kínálatunk folyamatosan újabb és újabb lehetőségekkel bővül.
Várjuk mindazok jelentkezését, akik próbamerülésre vállalkoznak, és azokat is, akik Tenerifén szeretnék elvégezni az alap vagy haladó tanfolyamot.

VipDive csapata

Klein László Csaba
CMAS mester búvároktató

Klein László Csaba vagyok. 1969. január 28-án láttam meg a napvilágot. Kisgyermekkorom óta vonzódom az extrémitáshoz. Az életet komolyan veszem, de játéknak tekintem. A nagyok azt mondják, az élet minden napját úgy kell megélni, mintha az lenne az utolsó!
Voltam hivatásos katona, sokáig az ejtőernyőzésben kerestem az adrenalin bombát. A búvárkodásban találtam meg azt a teljességet, amit kerestem! 1999-ben lettem CMAS mester búvároktató, majd 2010-ben a UEF oktatási rendszerben is megszereztem a Master Scuba Instructor minősítést! A technika rohamos fejlődését sem hagyom figyelmen kívül, tudásomat folyamatosan fejlesztem! Több sikeres expedíciónak voltam a technikai vezetője.

Oktatói pályafutásom éveiben az alapoktól az oktatói szintig több száz búvárt képeztem. 2007-ben ismertem meg Tenerife varázslatos szigetét. Rövid mérlegelést követően döntöttem, és itt maradtam! A víz alatti világ számtalan látnivalót kínál kezdő és professzionális búvárok számára.
Sokéves tapasztalatom biztosítja és több sikeres búvár bizonyítja, hogy nálam biztonságban lesz az, aki engem választ!

Papp Andrea
CMAS 2 *-os búvároktató

1963 tavaszán születtem Budapesten. Szüleim sportot kedvelő emberek révén, úszni tanítattak. Tehetségkutató során „kiválasztottként” kezdődött versenyzői pályafutásom. 17 évesen az uszodában ismerkedtem meg a búvárkodással. Érdeklődéssel figyeltem a Cousteau filmeket és egyre erősödött bennem a vonzalom a tengerek, óceánok iránt. Tájékozódási búvár versenyzőként, hazai és külföldi vizekben megrendezett versenyeken vettem részt. Ifjúsági Magyar Bajnoki címet is szereztem. Edzőként évekig foglalkoztam fiatalokkal. Az oktatói tanfolyamok elvégzését követően 1999-ben szereztem meg a CMAS 2 *-os búvároktatói minősítésemet. Oktatói pályafutásom során többszáz embernek segítettem különböző szinteken elsajátítani a búvárkodást. Munkámban leginkább az motivál, mikor látom az első merülők boldog arcát miután visszatértek a merülésből.

Kovács József Attila
merülésvezető

1987-ben születtem. A vízhez való kötődésemet az anyatejjel szívtam magamba. Óvodás koromban tanultam meg úszni, majd a búvárúszásban folytattam fiatalkori sportbéli pályafutásomat. Úgy gondolom, hogy az első tapasztalat határozza meg a dolgokhoz való hozzá állásunkat. A búvárkodásnál is így van ez, ha lehetne, mindenkinek megmutatnám, milyen csodálatos élményeket rejt magában a víz alatti világ.

A búvárkodásba 10 évesen szerettem bele Korfu szigetén. Azóta folyamatosan bővítem tudásomat. Célom a búvároktatói cím megszerzése, de addig is a csapat legfiatalabb tagjaként, állok a lelkes kezdők rendelkezésére merülésvezetőként. Tenerifén mindenki megtalálja kedvenc merülőhelyét. Ez nem csoda, hiszen a sziget környező vizeiben, teknősökkel, delfinekkel, bálnákkal és még sok más színes és egyedülálló élőlénnyel találkozhatunk. Mindenkit csak buzdítani tudok arra, hogy ha ezen a gyönyörű szigeten jár nézzen be a víz alá is.

AJÁNLATAINK